Friday, March 2, 2012

មើមខ្ទឹម​ក្រហម​ ជា​ថ្នាំ​ការពារ​រោគ​បេះ​ដូង​ និង​រោគ​ស្ទះ​សរសៃ​ឈាម

ថ្ងៃសុក្រ ទី01 ខែ​មេសា ឆ្នាំ2011 ម៉ោង 18:51

អ្នក​វិទ្យា​សាស្រ្ត​របស់​ចិន បាន​ប្រាប់​ឲ្យ​ដឹង​ថា មើម​ខ្ទឹម​ក្រហម​ ដែល​ប្រើ​សម្រាប់​ធ្វើ​ម្ហូប​អាហារ​ វា​អាច​ជួយ​កម្ចាត់​កូឡេសស្តេ​រ៉ូល​អាក្រក់​ចេញ​ ដែល​ជា​មូល​ហេតុ​ធ្វើ​ឲ្យ​បេះ​ដូង​​​ មិន​ដំណើរ​ការ និង​ ស្ទះ​សរ​សៃ​​ឈាម ហើយ​ខ្ទឹម​ក្រហម វា​ជួយ​បង្កើត​កូឡេសស្តេរ៉ូលល្អ ដើម្បី​ការពារ​រោគ​បេះ​ដូង​បាន​យ៉ាង​ល្អ។ អ្នក​វិទ្យាសាស្រ្ត​មហាវិទ្យា​ល័យហុងកុង ប្រទេសចិន បាន​ធ្វើ​ការ​សាក​ល្បង ទៅ​លើ​សត្វ​កណ្តុរចិញ្ចឹម ដោយ​ឲ្យ​វា​ស៊ី​អាហារ​ ដែល​មាន​កូឡេស​ស្តេរ៉ូលខ្ពស់ ហើយ​ឲ្យ​ស៊ី​ខ្ទឹម​ក្រហម​ជា​ប្រចាំ​រយៈ​ពេល ២ខែ បាន​បង្ហាញ​​ឲ្យ​ឃើញ​ថា បរិមាណ​កូឡេស​ស្តេរ៉ូលអាក្រក់ បាន​ថយ​ចុះ​​​ប្រមាណ​ ២០ភាគ​រយ។
សាស្រ្តា​ចារ្យ របស់​មហាវិទ្យា​ល័យ​ខាង​លើ បាន​ពោល​ឲ្យ​ដឹង​ទៀត​ថា ការ​ទទួល​ទាន​មើម​ខ្ទឹម​ក្រហម​ ជា​ប្រ​ចាំ​ នោះ​វា​នឹង​ជួយ​ការ​ពារ​​រោគ​ស្ទះ​សរសៃ​ក្នុង​បេះ​ដូង​បាន​យ៉ាង​ល្អ​ប្រសើរ៕

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Coupons